K Ő K O R S Z A K I S Z A K I A G Y H Ú G Y K Ő K A R A N T É N

SUBIRUBIDU

Schobert Norbi, Rubint Réka az új TV tornában, no meg némi tévémaci

2017. március 01. - kikicsodamimicsoda

HURRÁ! Norbi és Réka, a hiperviszketeg celebpáros feltámasztják a TV-tornát.

anorbitorna2.jpg

A sajtó már hangos a műsorral kapcsolatos hírveréstől.

schobert_norbi_retro_torna.jpg

Az eddig napvilágot látott promóciós anyagok tanúbizonysága szerint  népes csapattal kívánják kirángatni a fotelból a nézőket. Gyermekeik, Rubint Réka unokahúga, illetve Norbi ügyeletes Száncsópánzája, Dombóvári István is szerepet vállaltak a műsorban.

A retro TV-torna rajzfilmes-dalos buzdítását Norbi apatestére habtestére aktualizálták a készítők.

anorbitorna8.jpg

Hát, mit ne mondjak, igazán nem gyurmázták álompasinak annak ellenére sem, hogy annyi deltát pakoltak rá, amennyit Kudlik Júlia egész életében nem látott. Azon pedig már meg sem lepődhetünk, hogy edzőnek még ebben a formában sem néz ki.

Hogy kapcsolódhat össze a múltbéli torna a frissropogós Schobert verzióval? A következő képösszeállításban a békebeli TV torna képkockáit aktualizáltam a jelenkori Norbi-Réka életérzéssel. Nosztalgiázásképpen a régi, motiváló szöveget is felelevenítettem, hogy kerek legyen a történet. Mivel a fotel a múltbéli film nagy jelentőséggel bíró kelléke volt, ezért fontosnak tartottam, hogy a Schobert család hatodik tagját, a sokak  által jól ismert retkes kopott fotelt megjelenítsem a prezentáción annak autentikus volta miatt.

Aki ismeri a szöveget, dúdolhatja bátran!

A második dalt már a modernizált arculatképen elevenítem fel...

 Ha esetleg a restaurált TV torna mégsem nyerné el a nézők tetszését arra az esetre kitaláltam Norbiék számára egy új projektet, hogy semmiképpen ne kelljen nélkülözni őket.

Norbi lehetne mondjuk az újragondolt tévémaci.

anorbitevemaci2.jpg

Minden este izgalmas mesékkel ejtene bennünket ámulatba...anorbitevemaci3.jpg

Aztán vele együtt mehetnénk el fogat mosni.............................................na, jó..............ez nem kötelező......

anorbitevemaci1.jpg

Aztán vele és Rékával együtt tennénk el magunkat másnapra.....Jó éjszakát gyerekek!

anorbitevemaci.jpg

 

No és még egy fontos kérdés!

Jelen poszt csupán egy kivonatolt verziója egy a http://kiesmi.blog.hu/ oldalon publikált bejegyzésemnek, itt olvasható kifejtő üzemmódban:

http://kiesmi.blog.hu/2017/03/01/rubint_reka_schobert_norbi_es_az_ujragondolt_tv_torna_ujabb_kabare_az_atv-n

A linkelt iromány ezen terjedelem sokszorosa, rengeteg képpel tűzdelve, türelmeseknek és haladóknak ajánlom! A bővebb poszton belül olvasható némi múltidéző Norbi pályafutásáról, a jelenbeli erősségeikről. Ezen felül azt is boncolgatom, mit remélhetünk az új tornától. A felhasznált képek forrásáról ott írtak jelen bejegyzésre is érvényesek.

A bejegyzés trackback címe:

http://subirubidu.blog.hu/api/trackback/id/tr2912303481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.